maandag, 20 juni 2016 14:48

Vuurwapens gevonden in Vlaardingen en Rotterdam

Vlaardingen/Rotterdam - Agenten hielden, zaterdagmorgen en zaterdagavond, mannen aan die een vuurwapen bij zich hadden. Eén man op de Westlandseweg in Vlaardingen en de ander op metrostation Slinge in Rotterdam.

Zaterdagmorgen vonden agenten een vuurwapen bij een 45-jarige Vlaardinger, die in een overvolle auto reed. Agenten zagen een groep mannen en vrouwen, die uit een Vlaardingse discotheek kwam in een auto stappen en wegrijden. Bij navraag bleek de bij de agenten bekende bestuurder nog gevangenisstraf te hebben en reed hij auto terwijl hij geen rijbewijs heeft. Agenten hielden de bestuurder aan. Tijdens de fouillering van de verdachte trof een agent een vuurwapen aan.

In de auto zaten nog zes personen, van wie één zelfs in de kofferbak.

Nog een vuurwapen van straat

Op zaterdagavond, werd, tijdens een RET-controle en actie preventief fouilleren, op metrostation Slinge, een 31-jarige Rotterdammer aangehouden die een vuurwapen bij zich droeg.
Agenten zagen dat de man, die uit de metro stapte, snel wegliep toen hij de RET-controleurs zag. Toen hij werd gefouilleerd vond de agent wél een vuurwapen maar géén metrokaartje.

Vuurwapens gevonden in Vlaardingen en Rotterdam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws