zaterdag, 20 februari 2016 13:32

VvE Platform Schiedam houdt netwerkbijeenkomst op 3 maart

Het VvE Platform Schiedam nodigt eigenaren van een appartement en/of bestuurs-en TC-leden van een Vereniging van Eigenaren (VvE) uit voor een netwerkbijeenkomst op donderdag 3 maart 2016.

In Ontmoetingscentrum De 5 Molens, aan de Nieuwe Damlaan 818, zijn alle belangstellenden welkom vanaf 19.30 uur. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met het Vrijwilligerscafé en de gemeente Schiedam.

Met het organiseren van netwerkbijeenkomsten wil het VvE Platform Schiedam Verenigingen van Eigenaren ondersteunen en hulp bieden bij het uitoefenen van hun functie als bestuurs- of TC-lid. Het is belangrijk om als eigenaar deel uit te maken van een goed functionerende VvE. Een actieve VvE kan door het uitwisselen van ervaringen oplossingen bieden en behoorlijk wat geld besparen.

Behalve de mogelijkheid om te netwerken biedt het programma voor 3 maart ook een aantal presentaties.

Inloop vanaf 19.30 uur. Aanvang van het programma 20.00 uur dat er als volgt uitziet:

Opening
Brandveiligheid in VvE Complexen.
Conflict binnen de VvE? --> Mediation! door Marco de Graaf
Introductie van “Uw Vakmensen” door Rene Govaart.
Pauze
Presentatie over het verplicht onderzoek naar veiligheid van galerij- en balkonvloeren door Ruud van Workum (Gemeente Schiedam)
Presentatie van het Schiedams Energie Collectief (SEC)
Interessante links/afsluiting.
Aangeklede borrel.

Natuurlijk is er ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen en met elkaar van gedachten te wisselen. Deelname aan het Vrijwilligerscafé is gratis, inclusief een kopje koffie of thee en een drankje/hapje na afloop. Graag vernemen we of we op uw komst mogen rekenen.

Aanmelden voor 1 maart a.s. op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot ziens op 3 maart 2016.

VvE Platform Schiedam houdt netwerkbijeenkomst op 3 maart

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws