vrijdag, 09 september 2016 18:17

VvE Platform Schiedam organiseert bijeenkomst op 29 september

Schiedam - Het VvE Platform Schiedam nodigt eigenaren van een appartement en/of bestuurs-en TC-leden van een Vereniging van Eigenaren (VvE) uit voor een netwerkbijeenkomst op donderdag 29 september 2016.

In Ontmoetingscentrum De 5 Molens, aan de Nieuwe Damlaan 818, zijn alle belangstellenden welkom vanaf 19.30 uur. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met het Vrijwilligerscafé en de gemeente Schiedam.

Met het organiseren van netwerkbijeenkomsten wil het VvE Platform Schiedam Verenigingen van Eigenaren ondersteunen en hulp bieden bij het uitoefenen van hun functie als bestuurs- of TC-lid. Het is belangrijk om als eigenaar deel uit te maken van een goed functionerende VvE. Een actieve VvE kan door het uitwisselen van ervaringen oplossingen bieden en behoorlijk wat geld besparen.

Behalve de mogelijkheid om te netwerken biedt het programma voor 29 september a.s. ook een presentatie en een aantal tafelgesprekken.

Inloop vanaf 19.30 uur. Aanvang van het programma 20.00 uur dat er als volgt uitziet:
OpeningPresentatie van het Schiedams Energie Collectief. Thema is PauzeTafelgesprekken
a. SPR : Technische ondersteuning op verf gebied.
b. Bouwgrip : Advies en deskundige begeleiding op bouwtechnisch gebied
c. Lightly : oplossingen in bestaande armaturen voor Ledverlichting
d. Servicepunt Woningverbetering: Duurzame energie en groen MJOP

Aangeklede borrel.

Natuurlijk is er ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen en met elkaar van gedachten te wisselen. Deelname aan het Vrijwilligerscafé is gratis, inclusief een kopje koffie of thee en een drankje/hapje na afloop. Graag vernemen we of we op uw komst mogen rekenen.

Aanmelden voor 23 september a.s. op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot ziens op 29 september 2016.

VvE Platform Schiedam organiseert bijeenkomst op 29 september

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws