maandag, 02 februari 2015 11:40

Waanzin in de Bibliotheek Schiedam tijdens de Boekenweek

Waanzin in de Bibliotheek Schiedam tijdens de Boekenweek Met Ernest van der Kwast, Mike Boddé en psychiater Paul Wisman De Boekenweek wordt in 2015 anders dan gebruikelijk gevierd in Schiedam. In verband met de geplande verhuizing van de Bibliotheek aan het Stadserf naar de Korenbeurs gaat Boek&Bal Schiedam in 2015 niet door. Uiteraard wordt de 80ste editie van de Boekenweek (zaterdag 7 tot en met zaterdag 14 maart) met als thema waanzin, wel gevierd in de Bibliotheek aan het Stadserf 1.

 

Te gek voor woorden

Op vrijdag 13 maart, organiseert de Bibliotheek Schiedam aan Stadserf een avond vol muziek, interviews en literatuur onder de titel 'Te Gek voor Woorden'. Schrijver Ernest van der Kwast presenteert deze avond en interviewt psychiater en schrijver Paul Wisman en cabaretier, muzikant en schrijver Mike Boddé. Kortom een waanzinnig programma.

Ernest van der Kwast

Ernest van der Kwast heeft in het begin van het jaar zijn nieuwe roman IJsmakers uitgebracht, over een Rotterdams/Italiaanse familie die al generaties ijs maken.

Paul Wisman

Paul Wisman is werkzaam in het Yulius, een GGZ-instelling in Dordrecht en is specialist op het gebied van angsten en depressies en heeft daar verschillende boeken over gepubliceerd.

Mike Boddé

En cabaretier Mike Boddé heeft aan den lijve heeft ondervonden, hoe het is om met een depressie om te gaan. In zijn roman Pil vertelt hij zeer openhartig over deze moeilijke periode in zijn leven. Ook zorgt Mike voor een vrolijke noot zorgen in de vorm van cabaret en muziek.

De deuren openen om 19.30 uur en om 20.00 uur begint het programma in de Bibliotheek aan het Stadserf 1.

Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Bibliotheek aan het Stadserf en kosten €10,-.

Leden van de Bibliotheek Schiedam krijgen korting en betalen €7,50.

Kaarten reserveren is ook mogelijk. Bel 010 714 63 00 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws