zondag, 16 augustus 2015 09:51

Walk of Peace uit de regio naar Den Haag

Over precies vijf weken nemen de Vredesplatforms SCHIEDAM en MAASSLUIS en PAX Ambassadestad van Vrede VLAARDINGEN deel aan de Walk of PeaceDoe mee aan de Walk of Peace, zondag 20 september in Den Haag. Meld je aan op www.walkofpeace.net.

Ervaar hoe vrede verbindt. Ontmoet anderen die zich voor vrede inzetten. Bezoek verwachte en onverwachte plekken in de stad. Laat je inspireren.

De Walk of Peace is bedoeld voor iedereen die iets voor vrede wil doen. Jong en oud; iedereen is welkom mee te lopen en mee te doen aan activiteiten om zelf bij te dragen aan vrede. Door te durven gaan voor vrede en elkaar te ontmoeten, brengen we uiteindelijk een wereld dichterbij die een veilige plek is voor alle mensen.

De Walk of Peace vindt plaats tijdens op zondag 20 september vanaf 13.00 uur. De start is bij station Holland Spoor in Den Haag. Meld je van tevoren aan op www.walkofpeace.net. De wandeling is ongeveer 6 km lang en voert door het centrum van Den Haag. Je wandelt op eigen gelegenheid en op betekenisvolle plekken kan je meedoen aan activiteiten om zelf bij te dragen aan vrede. Aan het einde van de middag is er in de tuin van het Vredespaleis (neem hiervoor je identiteitsbewijs mee) een picknick en muzikale afsluiting.

Deze wandeling wordt georganiseerd door PAX en de Raad van Kerken in Nederland, in samenwerking met de Haagse Gemeenschap van Kerken en Kerk en Vrede. De Walk of Peace is onderdeel van de Vredesweek en het Just Peace Festival en maakt onderdeel uit van een internationale pelgrimage van gerechtigheid en vrede.

Walk of Peace uit de regio naar Den Haag

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws