woensdag, 19 oktober 2016 13:19

WAP avond Nieuwland op 27 oktober

Schiedam - Dit jaar wordt de Wijk Actie Programma (WAP) avond georganiseerd op donderdag 27 oktober 2016. Op de jaarlijkse WAP avond wordt u geïnformeerd over bewoners en belangstellenden over de voortgang van het Wijk Actie programma.

Er worden dit jaar drie wandelingen van iets meer dan een uur georganiseerd door Nieuwland. Het thema is de toekomst van Nieuwland. De film over Nieuwland, gemaakt door Huseyin Kilzilca (bewoner uit Nieuwland) staat centraal op de deze WAP avond.

Een reisleider neemt U mee op basis van 3 WAP Thema’s. De eerste wandeling gaat over mensen en projecten, de 2de wandeling over gebouwen en objecten en de laatste wandeling over gezondheid en welzijn.

De wandelingen gaan langs 5 onderwerpen in Nieuwland, waar wijkwerkers u zullen informeren over een stand van zaken en de toekomst van een onderwerp.

Alle wandelingen eindigen in het wijkcentrum Dreesplein, waar de WAP avond verder zal gaan. De WAP avond wordt gepresenteerd door wethouder Mario Stam en Woonplus directeur-bestuurder Bob Venhuizen.

U hoeft zich niet aan te melden, kom gewoon naar 1 van de startlocaties. U kunt om 17:30 uur op de startlocaties terecht voor een bakje koffie of thee.

Verzamelen om 17:30 - vertrek om 18:00 uur

Wandelroute 1 – Mensen en Projecten = start: Speeleiland, Dr. Schaepmansingel 51, 3118 XH Schiedam ( in het huisje op het eiland )

Wandelroute 2 – Gebouwen en Objecten = start: Moskee / SCIV, Dr. Schaepmansingel 5, 3118 XH Schiedam (in de centrale hal)

Wandelroute 3 – Gezondheid & Welzijn = start: Begraafplaats Beukenhof/Yarden, Burg. van Haarenlaan 1450, 3118 GR Schiedam (bij het informatiehuisje op de parkeerplaats)

Loop mee en ervaar hoe de wijk Nieuwland Schiedam zich aan het ontwikkelen is.

Foto: PopUpTv maakte eerder opnames bij de Kansenfabriek in Nioeuland

WAP avond Nieuwland op 27 oktober

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws