woensdag, 03 augustus 2016 13:41

Waterparkfeest in Groenoord op 20 augustus

nieuwe stadsblad

Schiedam - De jongerenraad en kinderraad van Groenoord houden op woensdag 20 augustus weer het Waterparkfeest. Ditmaal aan de Jozef Oreliosingel. Het dagje nat vermaak begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

De kids uit Groenoord krijgen bij de organisatie ondersteuning van de sociaal cultureel werkers van SWS Welzijn.

Zwemkleding en handdoek mee

Tijdens het Waterparkfeest zijn de grasvelden bij de Jozef Oreliosingel omgetoverd tot een soort pretpark. De wijkjeugd heeft voor het slot van de vakantie zelf allerlei leuke activiteiten bedacht. Er zijn droge spelletjes maar voorval veel natte dus neem vooral zwemkleding en een handdoek mee op 20 augustus.

Verschillende zwembaden

Het Fonds Schiedam Vlaardingen fonds maakt de activiteit mogelijk maar het Waterparkfeest is vooral ook een samenwerking met velen in de wijk. SG verhuur is aanwezig met onder meer een zwembad met evenwichtsbalk, speelkussen, buikglijbaan, opblaasbaar brandweerhuisje en 'bootjes spuiten'. "Daarnaast worden verschillende zwembaden neergezet en een kleine bootcamp gehouden."

Wereldvrouwen

Ook helpen veel vrijwilligers en de Wereldvrouwen uit de wijk mee om van het wijkevenement net zo’n groot succes te maken als vorig jaar. Toen werd het Waterparkfeest gehouden aan de Johan Wagenaarsstraat.

Waterballongevecht

De waterdag wordt op 20 augustus ook ditmaal spetterend afgesloten met een waterballongevecht. SWS Welzijn hoopt op een geslaagd feest. "Met veel enthousiaste kinderen die niet bang zijn voor water!"

Waterparkfeest in Groenoord op 20 augustus

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws