dinsdag, 16 mei 2017 19:10

Waterweg Sport Live met DVO’32, Ramon de Rond toernooi en cricket

Schiedam - Woensdagavond is er weer een bomvolle uitzending van Waterweg Sport Live vanuit de PopUpTv Studio Broersveld!

Presentator Michael de Vogel ontvangt deze keer studiogasten uit de gehele regio Waterweg. Zo komt Luuk Troost praten over het cricket, schuift Erik van Krughten (NicoVerken) aan met analist Mischa Keemink en is trainer Ben Hoogwerf van kampioen DVO’32 aanwezig met enkele spelers om te praten over het succes.

Ook leden van de organisatie van het Ramon de Rond toernooi zijn aanwezig. Tussendoor is er nog een reportage over het Schiedams Voetbalkampioenschap en verzorgt de band Elevate opnieuw voor de muzikale omlijsting.

Zoals altijd begint de uitzending om 20:00 uur en is deze live te volgen via de stream van PopUpTv en is later terug te kijken op de website van PopUpTv Omroep Vlaardingen en Waterwegsport.nl.

Kijk mee of kom langs! Onze studio is gevestigd aan het Broersveld 31 in winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam centrum. Parkeren is het eerste uur gratis in de parkeergarage. 

Waterweg Sport Live met DVO’32, Ramon de Rond toernooi en cricket

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws