maandag, 20 maart 2017 20:31

Waterweg Sport Live: met voetbal, korfbal en honkbal

Schiedam - Woensdagavond vanaf klokslag 20:00 uur is er weer een bomvolle uitzending van Waterweg Sport Live vanuit de PopUpTv Studio Broersveld!

Presentator Michael de Vogel ontvangt deze keer studiogasten uit de gehele regio Waterweg. Korfballer Sutesh Balasooryan en coach Erik Speijer schuiven aan om voor te beschouwen op de promotiewedstrijd tegen Ventura Sport komend weekend bij Sporting Delta in Dordrecht. Vlaardinger Robert Boomstra komt terugblikken op zijn eerste seizoen bij het Rotterdamse WION, tweedeklasser in het korfbal.

Ook zal er worden stil gestaan bij de reddingsactie van de dames van HBSS 1 afgelopen weekend, toen zij een grensrechter van een jeugdteam van SC Monster hielpen na een hartinfarct. Wat ging er door de dames heen? Michael de Vogel belt ze tijdens de uitzending.

Maar er is ook tijd voor voetbal. Michael de Vogel praat met betrokkenen van onder andere CION en PPSC over de spannende strijd in de vierde klasse. Ferry Jansen, voorzitter HV Schiedam, komt praten over het naderende Powerweekend bij zijn honkbalvereniging en Jeroen Dubbeldam volgt nog over het rugby bij Hermes DVS. En mogelijk kleeft er weer een verrassing aan deze uitzending.

De muzikale omlijsting wordt ditmaal weer verzorgd door Elevate. Zoals altijd begint de uitzending om 20:00 uur en is deze live te volgen via de livestream van PopUpTv en later op Omroep Vlaardingen en Waterwegsport.nl.

Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!

Kijk mee of kom langs! Onze studio is gevestigd aan het Broersveld 31 in winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam centrum. Parkeren kan in de parkeergarage Nieuwe Passage, het eerste uur is gratis.


Waterweg Sport Live: met voetbal, korfbal en honkbal

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws