dinsdag, 13 december 2016 18:58

Waterweg Sport Live met voetbal, handbal en mogelijk rugby

Schiedam - Woensdagavond is er weer een bomvolle uitzending van Waterweg Sport Live vanuit de PopUpTv Studio Broersveld!

Presentator Michael de Vogel ontvangt deze keer studiogasten uit Hoek van Holland. Voetbaltrainer Pim van der Hoorn neemt aanvoerder Leroy Smits en assistent Marcel van Wieren mee. Zij komen praten over het wel en wee bij voetbalclubs HVC’10, dat is voortgekomen uit vv Hoek van Holland en Hoeksche Boys. Mogelijker schuiven ook gasten aan van de rugbyers van The Hookers om te praten over hun degradatiestrijd in de ereklasse.

Last but not least wordt er contact gelegd met de Schiedamse handbalsters Kelly Dulfer, Jasmina Jankovic en teammanager Carla van Dijk, die dezelfde middag nog de laatste wedstrijd spelen in de tussenronde van het EK in Zweden. Waterweg Sport Live zal telefonisch uitgebreid met het trio praten over de belevenissen en prestaties tot dan toe met het Nederlands team. De muzikale omlijsting wordt ditmaal verzorgd door de band Elevate.

Alles is natuurlijk weer live te bekijken op PopUpTv.nl en u bent zoals altijd ook van harte welkom in de studio aan de Broersveld 31 in Schiedam. Zoals altijd begint de uitzending om 20:00 uur!

Waterweg Sport Live met voetbal, handbal en mogelijk rugby

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws