dinsdag, 11 oktober 2016 23:17

Waterwegsport Live met CION, Deltasport en Sparta Rotterdam

Schiedam - De camera's van PopUpTv staan al te popelen om weer een nieuwe live uitzending van het regionale sportprogramma Waterwegsport live te registreren 

Op woensdag 12 oktober is het weer zover: in de studio van PopUpTv ontvangt presentator Fred Fukkink dit maal oude bekende en CION trainer Najim Nasri. De Vlaardingse oefenmeester wordt bijgestaan door zijn technische man van de Sebas Verburgh en doelpuntenmachine Danny Koetsier. Ook huisgenoot van CION, Deltasport, is van de partij. Jaco de Ligt zal aanschuiven om te vertellen over de plannen van de eerste klasser.

Last but not least zal Peter van der Zwan als vertegenwoordiger van de Sparta Supporters aanschuiven om te vertellen over de successen van zijn club en het naderende 100-jarig bestaan van het Kasteel, dat aankomende zaterdag zal worden gevierd in de thuiswedstrijd tegen Willem 11.

Alles zal zoals altijd muzikaal worden omlijst door onze huisband: Code B !Natuurlijk bent u vanaf 20:00 uur van harte welkom op het Broersveld 31 of stem live af op smartphone, tablet, pc, laptop en smart-tv om alles thuis of onderweg mee te maken!

Waterwegsport Live met CION, Deltasport en Sparta Rotterdam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws