donderdag, 25 juni 2015 11:17

WaterwegSport.nl en PopUpTv samen volle kracht vooruit

waterwegsport

WaterwegSport.nl en PopUpTv zetten de succesvolle samenwerking ook de komende jaren voort, dat kwamen beide partijen woensdagavond overeen.
Beide partijen sloegen afgelopen jaar de handen ineen met als resultaat het populaire sportprogramma "WaterwegSport Live" dat om de week op woensdagavond onder leiding van presentator Fred Fukkink live wordt uitgezonden.
WaterwegSport.nl eigenaar Mischa Keemink ziet in de combinatie een ideale mogelijkheid om het sportplatform in de waterweg nog beter te bedienen, "We zijn beide een no-nonsense organisatie die qua denkwijze uitstekend bij elkaar passen. Door de krachten te bundelen hebben we nu met Waterwegwegsport live een programma neergezet wat in korte tijd is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Dit gaan we de komende jaren uitbouwen," stelt hij.
PopUpTv directeur Rob van der Gaag is eveneens in zijn nopjes over de bekrachtiging van de samenwerking, "Door deze intentieverklaring bieden we de kijkers stabiliteit voor de toekomst en kunnen we het concept zoals we dat nu hebben neergezet verder uitbouwen in heel het waterweggebied." ligt hij de toekomstplannen toe.
Presentator Fred Fukkink was helder in zijn analyse, "Het is een programma dat wordt gemaakt door liefhebbers voor liefhebbers waar de clubs, de supporters en iedere sportliefhebber de grote winnaar is."
Waterwegsport Live gaat nu de zomerstop in. Op 29 augustus 2015 staat de eerste aflevering van het nieuwe seizoen weer op de rol. Dan trappen de makers af met de voorbeschouwing van alle amateurvoetbaltrainers op het nieuwe seizoen. Vanaf die datum zal het programma wederom elke twee weken op woensdagavond vanaf 19:30 weer live te zien zijn.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws