maandag, 24 oktober 2016 11:35

Waterwegsport.nl Korfbal Challenge: ‘Koop loten en steun St. WISH’

waterwegsport

Regio - De eerste editie van de Waterwegsport.nl Korfbal Challenge wordt komende zaterdag gehouden in de sporthal van Rhoon op zaterdag 29 oktober. De organisatie heeft gezorgd voor enkele financiële hoofdsponsors (MCD, AH, PanArt, Binder Groenprojecten, Intratuin en OPA) voor de grote hoofdlijnen van het toernooi, maar diezelfde avond wordt er een loterij georganiseerd voor het goede doel: St. WISH in Poortugaal.

Het WISH-huis is een ouderinitiatief voor kleinschalig wonen met (24uur/7dagen) zorg voor jong volwassenen met een verstandelijk en/ of lichamelijke beperking. Sinds half november 2014 is het WISH huis in Poortugaal officieel in gebruik. ,,We hebben fantastische sponsors en partners die ons nog altijd helpen waar het kan,” zegt voorzitter Ton Kuiper. ,,Maar voor de kleine praktische zaken, zoals bijvoorbeeld een simpele schommelstoel, is er nog niet voldoende geld beschikbaar. Daarom zijn we de organisatie van dit sporttoernooi enorm dankbaar.” De organisatie is blij om dit initiatief te kunnen steunen door de volledige opbrengst van de loterij aan hen te doneren. ,,We geven Albrandswaard een mooi evenement, maar steunen ook een lokaal initiatief. Ook deze mensen hebben recht op een mooi, liefdevol en sociaal leven,” geeft organisator Michael de Vogel aan.

Prijzen

Om de loten aan de man te brengen lopen er op de wedstrijdavond vrijwilligers rond die de loten zullen verkopen voor 0,50 ct per stuk. Natuurlijk kunnen partijen met interesse zich nu al melden bij de organisatie en de loten in de (voor)verkoop al reserveren. Uiteraard hoopt de organisatie dat de loterij een groot succes wordt, want er staan diverse leuke prijzen tegenover die beschikbaar zijn gesteld door de (lokale) middenstand van Rhoon. ,,Er zijn bonnen te winnen voor een gezellige high wine of high tea, we hebbene een dinerbon beschikbaar, een korfbalpakket, maar ook vanuit de korfbalwereld fantastische prijzen,” geeft De Vogel aan. ,,Zo heeft veelvoudig landskampioen PKC uit Papendrecht zelfs drie (!) prijzen beschikbaar gesteld: twee personen kunnen een vip-arrangement winnen voor een Korfbal League wedstrijd naar keuze met een Meet & Greet met spelers en een rondleiding bij PKC. Daarnaast heeft de club ook twee trainingsclinics met Oranje-internationals beschikbaar gesteld voor jeugdteams van de korfbalclubs. Dus, wie weet staat wereldkampioen Richard Kunst binnenkort wel bij uw vereniging een training te verzorgen. Koop daarom loten en help St. WISH.”

Waterwegsport.nl Korfbal Challenge: ‘Koop loten en steun St. WISH’

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws