zondag, 14 mei 2017 19:15

Website-actie Nieuwe Passage loopt goed!

Schiedam - Nog tot en met dinsdag 23 mei a.s. wordt in de Schiedamse Nieuwe Passage een leuke website/actie gehouden.

Tot en met die datum ontvangen de klanten in de winkels van de Nieuwe Passage bij elke aankoop, ongeacht de hoogte van het bestede bedrag, een gelukscodekaartje. Dit kaartje is voorzien van een unieke code, waarmee men mooie prijzen kan winnen. De code die op het kaartje voorkomt kan, tezamen met naam, e-mailadres en telefoonnummer, op de website www.passageschiedam.nl ingevoerd worden. Meerdere malen meedoen kan. Want men mag 3 gelukscodes per persoon/per dag invoeren. Dit kan nog tot en met dinsdag 23 mei a.s.

Prijswinnaars ontvangen bericht, maar wát men precies gewonnen heeft, wordt pas bekend tijdens de prijsuitreiking! En deze feestelijke uitreiking vindt plaats op zaterdag 27 mei a.s. van 14.00 tot 16.00 uur in de Nieuwe Passage

En er worden flink wat prijzen uitgedeeld! Zo zitten een laptop, een Playstation 4, diverse leuke arrangementen en verwenpakketten in het prijzenpakket van deze actie, maar ook nog vele cadeaubonnen, te besteden bij diverse Passage winkeliers.

Er zijn tientallen prijzen te winnen, dus het is absoluut de moeite waard om aan deze leuke actie mee te doen!

Doe dus zeker tot en met genoemde dinsdag 23 mei aankopen in de Nieuwe Passage en maak met die codekaartjes kans op één van de vele mooie prijzen!
Website-actie Nieuwe Passage loopt goed!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws