zondag, 26 oktober 2014 08:39

Website Winterland Schiedam 2014 live

Vandaag is de nieuwe website van Winterland Schiedam 2014 LIVE gegaan. Je kunt hier alle praktische informatie vinden over 'de meest magische winterbestemming van Zuid-Holland'.

Na het succes van de afgelopen twee edities komt Winterland in 2014 terug in Schiedam. In samenwerking met de gemeente Schiedam en een groot aantal lokale partners (waaronder uiteraard PopUpTv) is het mogelijk geworden om de derde editie te gaan realiseren op het Stadserf en Land van Belofte.

Schiedam kan zich dus opmaken voor opnieuw een winterperiode met volop schaatsplezier te midden van een unieke winterbeleving. Daarnaast zijn er weer tal van activiteiten en attracties.

IJsbaan

De overdekte ijsbaan van 700m2 zorgt voor een sfeervol decor op het Stadserf. Er kan gedurende Winterland dagelijks geschaatst worden. De baan is alleen toegankelijk met ijshockeyschaatsen of kunstschaatsen.

 

Toegangsprijs
De toegangsprijs van de ijsbaan is 7,50 Euro per persoon.
Je kunt hierbij kiezen om gebruik te maken van onze schaatsen of eigen schaatsen.

Voordeelkaart
Voor de echte schaatsliefhebbers hebben wij een 10 rittenkaart. Deze kaart is verkrijgbaar bij de schaatsverhuur voor een bedrag van 50 Euro. Met deze kaart kun je 10x komen schaatsen op onze ijsbaanen en profiteer je van een voordeel van 25 Euro.

Schaatsen met groepen
Wilt u met een grote groep (vanaf 20 personen) komen schaatsen neem dan contact met ons op voor aantrekkelijke tarieven!

Locatie

Winterland Schiedam wordt gehouden op het Stadserf en Land van Belofte in Schiedam en is gemakkelijk bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer.

Reserveren

Wilt u een reservering doen? Bel dan met ons reserverings-nummer 06-38 42 67 42.

Stichting Winterland Schiedam

Het evenement Winterland wordt georganiseerd door Stichting Winterland Schiedam.

 

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws