vrijdag, 24 juli 2015 08:13

Wederom code geel voor morgen

Het KNMI heeft voor morgen, zaterdag 25 juli, voor onze regio code geel afgegeven. Er is kans op zware windstoten rond 85 km/uur vanaf zaterdag ca 13 uur gedurende ca 5 uur.
Komende nacht trekt het gebied met regen en buien verder noordwaarts over het land met daarbij nog steeds een kans op onweer. Later wordt het dan mogelijk droger met een enkele opklaring. De minima liggen rond 16 graden. In de loop van de nacht draait de wind op steeds meer plaatsen naar een zuidelijke richting.

Zaterdag wordt het een onstuimige en natte dag. Er is veel bewolking en het regent van tijd tot tijd. De middagtemperatuur wordt ongeveer 18 graden, in regen is het echter maar een graad of 16. De wind draait van het westen uit naar een noordwestelijke richting en neemt fors in kracht toe. Boven land neemt de wind toe naar vrij krachtig tot krachtig, aan de kust en boven het IJsselmeer wordt de wind hard tot stormachtig met daarbij zware windstoten tot 80 of 90 km/uur. In de avond nemen wind en buiigheid sterk af. (Bron: KNMI)

Wederom code geel voor morgen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws