maandag, 28 september 2015 08:12

Wedstrijdverslag AGE - Hermes-D.V.S.

Hermes-D.V.S. mocht deze prachtige nazomerse dag op bezoek bij AGE.

De Rotterdammers hadden uit de eerste drie wedstrijden even zoveel punten vergaard. Het 1e half uur van de wedstrijd gaat redelijk gelijk op. Keeper Elco Rodi (foto) houdt de Schiedammers in het begin met twee reddingen in de wedstrijd. Er is vooral veel strijd op het middenveld. Hermes komt daardoor weinig aan voetballen toe. Hier en daar wat kansjes, maar niet noemenswaardig.

Het laatste kwartier van de 1e helft trekt Hermes het initiatief naar zich toe. In de 38e minuut zet Kai Broer Hermes bijna op een 0-1 voorsprong. Een vlammend schot van net buiten het strafschopgebied belandt op de paal.
Niet veel later ligt de bal wel in het Rotterdamse net. Een goed indraaiende voorzet vanaf rechts door Mari Lansbergen wordt ingekopt door Bas Kerkhof. Met 0-1 gaan beide ploegen rusten.

De blauwhemden komen scherp uit de kleedkamer. Binnen vijf minuten is de wedstrijd beslist. Met een hard laag schot zet wederom Bas Kerkhof de 0-2 op het bord. Drie minuten later ligt de 0-3 erin. Een counter uit het boekje, Arse Calame stuurt Ivan Anastasia de diepte in. Die loopt zijn tegenstander eruit en omspeelt rustig de keeper.

Mari Lansbergen pikt ook weer zijn doelpuntje mee. Een mooie aanval via Lloyd Kalonga wordt door Lansbergen met een strak schot afgemaakt, 0-4. Hermes speelt de wedstrijd vervolgens rustig uit.

De mannen van Jerry Visser vormen een mooie eenheid samen. Er wordt hard voor elkaar gewerkt, waardoor Hermes goed aan voetballen kan toekomen.

Met een 2e plaats op de ranglijst heeft Hermes een uitstekende competitiestart!

Wedstrijdverslag AGE - Hermes-D.V.S.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws