zaterdag, 21 januari 2017 19:37

Weer arrestant met handboei om ontsnapt in Rotterdam

mediatv

Rotterdam - Het lijkt erop dat het binnenkort niet meer uniek is als u iemand met een handboei om op straat ziet lopen.... vanmiddag is voor de tweede keer in korte tijd een arrestant ontsnapt met een handboei om één hand. 

De politie is dringend op zoek naar een man die op de Vuurplaat in Rotterdam-Zuid een agent heeft mishandeld. De agent was bezig de man aan te houden, toen het helemaal mis ging. De man zag kans de agent in het gezicht te slaan en vervolgens er vandoor te gaan.

Wat er precies aan de mislukte arrestatie vooraf is gegaan, is onduidelijk. De politie startte een grote zoekactie op Zuid, waarbij ook de politiehelikopter werd ingezet en een burgernetbericht werd verspreid.

signalement
De politie is op zoek naar donkergetinte man 185cm slankpostuur. donkere jas cap en sjaal. handboei om 1 pols Omgeving rosestraat rtd Tips? Bel nu 112

Elias Adahchour

Op 18 januari 2017 ontsnapte vanuit het Sint-Franciscus Gasthuis in Rotterdam ook al Elias Adahchour. Hij wordt er van verdacht verantwoordelijk te zijn voor twee schietincidenten op 4 en 9 december jl in Rotterdam. Hij bracht op 18 januari onder begeleiding van medewerkers van de Dienst Justitiële Inrichtingen een bezoek aan het Sint Franciscusziekenhuis in Rotterdam. De man wist op een gegeven moment vanaf het terrein van het ziekenhuis te ontsnappen en sindsdien zoekt de politie intensief naar hem.

Hij heeft littekens op zijn rechterhand, rechts op zijn borst een litteken van een messteek en links in zijn oksel en zij. Elias Adahchour draagt een donkere spijkerbroek en had tijdens zijn ontsnapping een handboei om zijn linkerhand. Hij draagt een korte, donkere jas en draagt zwarte schoenen. Bij zijn ontsnapping heeft Elias Adahchour mogelijk door sloten moeten waden, waardoor zijn kleding nat kan zijn.

Weet u waar Elias Adahchour nu is of heeft u hem na zijn ontsnapping nog gezien? Onderneem zelf geen actie, maar bel direct de opsporingstiplijn 0800-6070 of 112 en vraag naar de politie in Rotterdam.

Gegevens
Leeftijd:24
Lengte:1.85-1.90m
Huidskleur:lichtgetint
Ogen:bruin/zwart
Haarkleur:zwart
Littekens:rechterhand, rechts op borst, linkeroksel, linkerzij

 

Weer arrestant met handboei om ontsnapt in Rotterdam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws