donderdag, 26 november 2015 09:19

Weer een vol programma ZOS op zaterdag

Zaterdag om 10:00 uur is het weer tijd voor ZOS op zaterdag, live op ZOS Radio en PopUpTv! Met als gasten:
+ John van Oudenaarde en Saskia Boele: op 11 december 2015 is er in de Grote Kerk in Schiedam weer een Disco & Dance Night The Classic Edition. Je kan deze ochtend met de ZOS Radio/PopUpTv Prijsvraag kaarten winnen!
+ Jennifer Timmer komt vertellen over het Mamacafé. Het Mamacafé is de ontmoetingsplek voor (toekomstige) ouders, opa's & oma's om ervaringen uit te wisselen, ideeën op te doen en inspirerende workshops te volgen. Elke woensdag zijn er gratis speelochtenden van 9.30 tot 11.30 uur. Ook worden er workshops gehouden.
+ Barbara Meulstee van De Sleutel aan het Broersveld in Schiedam, de locatie voor creativiteit, vitaliteit, ontspanning, ontwikkeling, gezelligheid,hapje, drankje voor jong en oud..
+ Nathalie Lans komt praten over de komende concerten bij JazzPodium Waterweg
+ Bea van Ette komt van de activiteitenruimte Beethovenflat komt vertellen over de Appeltjes van Oranje
+ Eveline Lamphen van Stichting Mooi Werk. Mooi Werk ontwikkelt en organiseert kunst- en cultuurprojecten gericht op participatie en educatie.
+ Astrid van Pelt komt praten over Femmes Fondu, het Pop-up Fondue restaurant in 70's stijl. Kaas en/of vleesfondue. Open vanaf 12 nov 2015 tot 30 jan 2016. Iedere don, vrij en zat geopend vanaf 18:00 bij de BuurTvrouw, van Beverenstraat 40 Schiedam
+ en natuurlijk is Tom Bruin de weerman ook weer van de partij.

 

 

VIDEO: ZOS op zaterdag weer live op PopUpTvVanaf november 2015 elke zaterdag vanuit Studio Winterland komt ZOS op zaterdag met nieuws, het weer en actualiteiten. Met elke week als afsluiter een live optreden. Uiteraard bent u van harte welkom om de uitzending bij te wonen! Of kijk en luister live mee via ZOS Radio en PopUpTv!

Posted by Pop Up Tv on dinsdag 3 november 2015
Weer een vol programma ZOS op zaterdag

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws