maandag, 31 oktober 2016 10:47

Weer gratis proefles Kunstklassen kinderen en volwassenen

Schiedam - De Kunstklassen zijn terug in het Stedelijk Museum Schiedam. We organiseren het hele jaar door gratis proeflessen. Is een kunstklas iets voor u of uw (klein)kinderen? Kom daar achter op zaterdag 5 november 2016. De proefles voor kinderen begint om 10.30 uur. Om 13.30 uur kunnen volwassenen aan de gang.

Pierre Janssen

De Kunstklassen zijn een idee van Pierre Janssen, oud-conservator van het museum die landelijke bekendheid kreeg door zijn televisieoptredens. Veel Schiedammers hebben bij de Kunstklassen hun eerste creatieve stappen gezet. Bekende Schiedamse kunstenaars onder wie Sjef Henderickx, Diet Wiegman en Marjo van Soest gaven er es.

Een meesterverteller

Pierre Janssen (1926-2007) sprak over kunst op een manier die iedereen begreep. Een meesterverteller is dan ook de titel van de dubbeltentoonstelling over Pierre Janssen in het Stedelijk Museum Schiedam en het Museum Arnhem. In het voorjaar van 2017 is de opening.

Zaterdag 5 november

Gratis proefles Kunstklas kinderen | 10.30 – 11.30 uur | aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  ovv gratis proefles en datum

Gratis proefles Kunstklas volwassenen | 13.30 – 15.30 uur | aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  ovv gratis proefles en datum

Weer gratis proefles Kunstklassen kinderen en volwassenen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws