maandag, 20 februari 2017 13:05

Weer overweldigende drukte door vriendjesdagen Dans- en balletstudio

Schiedam - Wekelijks, zelfs dagelijks, vragen leerlingen van Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen of een vriendje of vriendinnetje mee mag doen met de dansles. Dit toestaan zal als gevolg hebben dat de lessen constant overvol zijn, maar het zou de dansschool niet zijn als hier niet iets op werd verzonnen. Daarom werden de afgelopen dagen voor de tweede keer de vriendjes en vriendinnetjesdagen georganiseerd en dit bracht één groot feest met zich mee.

Zo’n 900 kinderen kwamen de afgelopen week mee met de leerlingen en volgden vol enthousiasme een dansles in het Wennekerpand en op Sportpark Willem-Alexander. Voor sommigen de eerste keer en voor sommigen een dagelijkse bezigheid. Dansen op zich is al hartstikke leuk, maar beter dan dansen met je vrienden en vriendinnen wordt het niet.

Niet alleen de jongere dansers, ook de volwassenen stonden te popelen om eens iemand mee te nemen. ‘Ik denk er al tijden over na om meer te bewegen en dankzij deze actie heb ik echt de stap gezet’, aldus een nieuwkomer. Bij volwassenen valt het op dat de drempel om een les te volgen vaak iets hoger ligt, samen met een vriend of vriendin komen helpt hier dan enorm bij.

Het is onwijs leuk om door deze actie nog meer mensen vol passie aan het dansen te krijgen en met alleen maar positieve reacties staat zeker vast dat de vriendjes en vriendinnetjesdagen volgend jaar nogmaals zullen plaatsvinden. Voor die tijd is uiteraard ook iedereen welkom om eens in een les te komen kijken of mee te doen.
Weer overweldigende drukte door vriendjesdagen Dans- en balletstudio

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws