maandag, 07 november 2016 21:00

Weer Potterfeest bij het Schiedams Boekhuis

Schiedam - Het nieuwe Harry Potterboek is in aantocht! Het achtste deel, ‘Harry Potter en het vervloekte kind’, komt 19 november uit en mag vanaf 00.01 uur verkocht worden en dat gaat het Schiedams Boekhuis dan ook doen.

'Jullie zijn vanaf 21.30 uur welkom op het Harry Potterfeest. Je kunt meedoen aan de grote Harry Potterquiz en er is ook een Harry Potter verkleedwedstijd. Bij beide activiteiten zijn mooie prijzen te winnen. Dus kom verkleed als Harry Potter of als tovenaar of als wat je wat maar wilt!' aldus Annette Jongen van het Schiedams Boekhuis.

Uiteraard ben je ook welkom als jezelf, omdat je al bijzonder genoeg bent. Het wordt een groots Harry Potterfestijn! Harry Potter en het Vervloekte Kind Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het ministerie van Toverkunst en vader van drie schoolgaande kinderen lijkt alles nog moeilijker. Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te versmelten, leren zowel vader als zoon dat duisternis soms uit onverwachte hoek komt. Het Harry Potterfestijn wordt mede mogelijk gemaakt door Jeneverie t Spulen Het Schiedams Boekhuis Wil je er bij zijn en verzekerd zijn van het boek 'Harry Potter en het Vervloekte Kind', reserveer het boek alvast en meld je aan via het Facebookevent of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Weer Potterfeest bij het Schiedams Boekhuis

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws