vrijdag, 02 juni 2017 12:06

Weer scootmobielkunstroutes in juni

Schiedam - Samen met andere scootmobielrijders een kunstzinnige en verrassende tocht maken door Schiedamse wijken (met een klein uitstapje naar Vlaardingen).

Medewerkers van Seniorenwelzijn en de cultuurscouts van Mooi Werk nemen Schiedammers in een scootmobiel graag mee op ontdekkingstocht. Deelnemers hoeven alleen maar te zorgen voor een opgeladen accu en een goed humeur. De kunstwerken in de openbare ruimte (of zichtbaar vanaf de openbare ruimte) worden bezocht. Deskundige gidsen vertellen alles wat u altijd al hebt willen weten over de kunstenaar, de locatie van het kunstwerk, de betekenis en nog veel meer.

Op donderdag 8 juni gaat de route door Schiedam-Groenoord en een stukje Vlaardingen. Op Donderdag 15 juni is de Noordrand, met het Beatrixpark aan de beurt.

Programma: 10.00 uur - inloop met koffie, 10.30 uur - start route, 12.00 uur - lunch, 13.00 uur - vervolg route, 14.30 uur - afsluiting route met koffie
Deelname aan de route bedraagt € 6,- (incl koffie/thee, lunch en rondleiding).

Aanmelden kan bij Seniorenwelzijn via 010-248 68 88 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Betalen kan bij aanvang van het programma. Bij slecht weer wordt de route een week verzet. De scootmobielkunstroute is een project van Seniorenwelzijn en Mooi Werk en wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Schiedam.

Geplande data:
donderdag 6 juni (Schiedam-Groenoord en Vlaardingen, vertrekpunt ‘t Zimmertje, Louis Zimmermannplein 55A)
donderdag 15 juni (Schiedam-Noord en Beatrixpark, vertrekpunt de Buurtvlinder, Stockholm 8)
donderdag 20 juli (Schiedam-Nieuwland, vertrekpunt wijkcentrum Dreesplein)
donderdag 17 augustus (Schiedam-Oost en centrum, vertrekpunt de Mobiele Buurtpost van Stichting de Buren van Oost, Ohmstraat)
donderdag 21 september (Schiedam-Zuid, vertrekpunt Hof in Zuid, Nieuwe Maasstraat 68D)

Meer informatie via Seniorenwelzijn, www.seniorenwelzijn.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 010-248 68 88 en Stichting Mooi Werk, www.stichtingmooiwerk.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 010-273 47 80.

Weer scootmobielkunstroutes in juni

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws