zondag, 06 november 2016 10:06

Weer storing bij Caiway

Schiedam - Internet, radio-, televisie-, en telefonieprovider Caiway heeft zondagochtend weer te maken gehad met een grote landelijke storing. Bij allestoringen.nl kwamen er rond het hoogtepunt rond 9:00 uur maar liefst 2.691 meldingen binnen. 

De storing begon volgens de website om 8:24 uur en was de vierde op rij: er waren ook op 31 oktober, 1 november en 2 november storingen geweest. En recentelijk was er een enorme storing met de mailserver van het bedrijf.

Ook op Twitter uitten veel klanten van Caiway hun ongenoegen: #caiway was zelfs even trending topic. 

Caiway stelt dat de storing inmiddels verholpen is: 'Als gevolg van een storing konden alle abonnees die gebruik maken van glasvezeldiensten van Caiway kortstondig problemen ervaren met internet, telefonie en/of televisie diensten.

Ervaart u nog momenteel nog een storing op uw internet, telefonie en/of televisie verbinding, probeer dan het volgende:
- Heeft u geen internet en/of telefonie? Haal de stroom van uw modem af en sluit deze na twee minuten weer aan. Wacht vervolgens tot alle lampjes branden. Start uw computer opnieuw.
- Heeft u een (wifi-)router? Haal ook deze tegelijkertijd met uw modem twee minuten van de stroom. Sluit eerst uw modem aan en wacht tot alle lampjes stabiel branden. Sluit daarna uw (wifi-)router aan en start uw computer opnieuw.'

 

Weer storing bij Caiway

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws