zondag, 09 november 2014 10:55

Wennekerpand in vuur en vlam

Talent Proof zoekt de samenwerking, daar zijn wij van PopUpTv natuurlijk helemaal voor!

In het kader van het Liduinajaar'15 produceert TalentProof Schiedam op 11 en 12 juni 2015 vier voorstellingen in Theater aan de Schie, met als titel 'Vuur & Vlam'. Mede mogelijk gemaakt door de gemeente Schiedam, Stichting Fonds Schiedam Vlaardingen en Stichting De Groot Fonds.

Een uniek theaterproject met 100-150 deelnemers, waarbij bestaande Schiedamse initiatieven op het gebied van muziek, theater, zang en dans worden samengesmolten tot een spectaculair geheel. Dit project doet denken aan de SCHAT (SCHiedams Amateur Theater) producties. die in het verleden een groot succes waren. Niet alléén aan de weg timmeren, maar georganiseerd gebruik maken van elkaars krachten en kwaliteiten. Zo wil Talent Proof zich in juni presenteren aan vier volle zalen!

Donderdag 11 december wordt het startsein voor 'Vuur&Vlam' op spectaculaire wijze gegeven in het Wennekerpand.
Van 19.00u tot 20.30u komen deelnemende partijen en belangstellenden bij elkaar en wordt het globale verhaal uit de doeken gedaan. Ook individuen zijn van harte welkom te participeren in dit project. Tevens is er tijd om vragen over het project te beantwoorden door Michel van der Burg en Ruud de Groot, die de voorstelling vanuit stichting TalentProof produceren.
Wilt u deelnemen of eerst meer weten? Talent Proof maakt graag een afspraak met u om dit project wat uitgebreider toe te lichten.
Ruud de Groot is te bereiken op telefoonnummer 06 526 55 446
Facebook: www.facebook.com/talentproof
website: www.talentproofschiedam.nl
Twitter: #talentproof

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws