woensdag, 15 maart 2017 14:43

Wennekerpand populair

Schiedam - In 2016 heeft Wennekerpand 92.500 bezoekers ontvangen, een stijging van 24% ten opzichte van 2015. Hiermee behoort Wennekerpand inmiddels tot de grootste culturele publiekstrekkers van Schiedam. Tevens sluit het Wennekerpand 2016 af met een licht positief financieel resultaat.

De vaste culturele partners van het Wennekerpand zijn Wenneker Cinema, Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen, ontwerpbureau Victor, De Stokerij, Stadsomroep Schiedam, de Bibliotheek Schiedam, de Kleine Ambassade, Stichting Mooi Werk en Theater aan de Schie. Zij bieden individueel of in samenwerking met elkaar, verschillende culturele activiteiten aan. Stichting Wennekerpand faciliteert en huisvest deze activiteiten.

Directeur Wennekerpand Rob Roos:
“Er is veel aanleiding om tevreden te zijn over de behaalde successen van de achterliggende periode, terwijl we voor ons gevoel pas net begonnen zijn. We zijn in constructieve samenwerking met de gemeente en onze culturele partners aan de slag gegaan om het Wennekerpand op te stuwen in de vaart der volkeren. Dat lukt bijzonder goed en daar mogen we trots op zijn. We zijn nog niet klaar; we willen dat het Wennekerpand de culturele huiskamer van Schiedam wordt. Een plaats om te inspireren, te delen en te creëren. En ja, Schiedam nodigen wij van harte uit om daar over mee te denken. Het Wennekerpand is voor en van de Schiedammers. In juni 2017 presenteren we het programma aanbod voor het seizoen 2017-2018.”
Wennekerpand populair

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws