woensdag, 07 december 2016 08:23

Werkzaamheden Hoekse Lijn bij Louis Raemaekersstraat

Schiedam - Op zaterdag 10 december 2016 worden het nieuwe en het oude viaduct - ter hoogte van de Louis Raemaekersstraat - met elkaar verbonden. Hiervoor wordt beton gestort. Het storten van het beton begint om 07.00 uur en duurt naar verwachting tot en met de middag.

In het weekend van 10 tot 12 december wordt op het viaduct - ter hoogte van de Schiedamse Schie - een wissel ingebouwd. In de nachten hieraan voorafgaand worden het
benodigde materiaal en materieel aangevoerd. In de nachten van maandag 12 tot en met donderdag 15 december wordt aan het viaduct een zogenaamde ‘vloerbekisting’ gemaakt boven het tramspoor van RET-tramlijn 21 en 24. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd als de tram niet rijdt. Het daadwerkelijk storten van de vloer vindt overdag plaats.

Werktijden in de nacht

Vanaf zaterdag 10 december tot en met donderdag 15 december 2016 wordt in de nacht gewerkt van 01.00 uur tot 05.00 uur.

Bouwverkeer

Het vrachtverkeer komt via de ’s-Gravelandseweg en maakt gebruik van de bouwweg naast de brandweerkazerne en van de bouwweg via de Parkweg.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het projectbureau Hoekse Lijn, via telefoon: 010 489 4334. Of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto: Google Streetview

Werkzaamheden Hoekse Lijn bij Louis Raemaekersstraat

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws