maandag, 22 september 2014 13:19

Wethouder Gouweleeuw opent nieuw bedrijfspand TechnoChemie

TechnoChemie, al 30 jaar groothandel in reinigingsproducten, poets/hygiënepapier en coatings opende donderdag 18 september haar nieuwe bedrijfspand op de Kommiezenlaan 30 op bedrijventerrein Spaanse Polder in Schiedam. Het pand staat op een mooie locatie aan de snelweg A20 en vlakbij station Schiedam Centrum.
Eigenaar Remko Verkade: "Onze lang gekoesterde wens om een mooie showroom op een zichtlocatie te krijgen met voldoende magazijnruimte ging hier in vervulling. Ook stond vast dat we graag in dit industriegebied wilden blijven vanwege de centrale ligging. Het uitgebreide assortiment milieuvriendelijke reinigingsproducten, schrob- en veegmachines, coatings en poets/hygiënepapier is te zien in de ruime showroom.
Tijdens het openingswoord door wethouder Nathalie Gouweleeuw, verantwoordelijk voor de Spaanse Polder, werd dan ook de samenwerking met gemeente en TechnoChemie als voorbeeld voor andere ondernemers genoemd. De Gemeente Schiedam is hard bezig met het revitaliseren van industriegebied Spaanse Polder en TechnoChemie heeft met dit nieuwe pand als eerste laten zien wat er met een goede samenwerking bereikt kan worden.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws