donderdag, 27 februari 2014 17:12

Wethouder Gouweleeuw reikt prijzen schoolhandbaltoernooi uit

Donderdag 27 februari reikte wethouder Gouweleeuw (sport) prijzen uit tijdens het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi in de Margriethal. Dit jaar deden maar liefst 36 teams mee aan het toernooi. In de categorie groep 7/8 meisjes, is De Peperklip winnaar geworden en in de categorie groep 5/6 gemengd won het team van de Ababil.

De gemeente Schiedam vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk Schiedammers sporten en bewegen. Het schoolhandbaltoernooi wordt dit jaar voor de 66ste keer georganiseerd. Het Lentiz Life College, Venture, DWS en de gemeente organiseren vanaf dit jaar de schoolsporttoernooien (tien per jaar). De organisatie van de schoolsporttoernooien, wordt met ingang van dit schooljaar gedaan door het Lentiz Life College, de betrokken sportverenigingen, een werkgroep bestaande uit leden van beide handbalverenigingen (Ventura en DWS) en de gemeente (faciliterende rol).
Behalve de prijsuitreiking, besteedde de wethouder ook extra aandacht aan Nel Bos. Nel is als vrijwilliger maar liefst 64 jaar betrokken geweest bij de organisatie van het handbaltoernooi en het schoolvoetbaltoernooi. Zij sloot deze zeer bijzondere reeks af met nog een laatste keer de ondersteuning van dit toernooi.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws