vrijdag, 21 april 2017 17:00

Wethouder Pleijsier trapt af bij Kangoeroedag CKC Maassluis

Maassluis - Vrijdagochtend 21 april heeft wethouder Kees Pleijsier de eerste Kangoeroedag bij Korfbalvereniging CKC officieel geopend. De korfbalvereniging verzorgt met de Kangoeroedag een mooi spelprogramma voor de onderbouwleerlingen van de Maassluise basisscholen.

Rond Koningsdag hebben de bovenbouwleerlingen de Koningsspelen. De onderbouwleerlingen hadden nog geen eigen programma. Korfbalvereniging CKC wilde hier iets aan doen en heeft de Kangoeroedag georganiseerd.

Basisscholen in Maassluis hadden de mogelijkheid om zich voor deze dag met de onderbouw in te schrijven. Meer dan de helft van de Maassluise basisscholen grepen deze kans met beide handen aan en schreven zich in. CKC heeft in totaal ongeveer 600 leerlingen van groepen 1 en 2 te mogen ontvangen. Het aantal aanmelding was zo hoog dat besloten werd het programma in twee├źn te delen. Met een ochtend- en middagprogramma hadden alle leerlingen de mogelijkheid om mee te doen.

Aan wethouder Kees Pleijsier was vrijdagochtend de eer om deze dag, in het bijzijn van alle kinderen, officieel te openen.

Foto: Peter Farla

Wethouder Pleijsier trapt af bij Kangoeroedag CKC Maassluis

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws