woensdag, 25 februari 2015 18:34

Wethouder Stam bedankt voormalig homoambassadeurs

Wethouder Stam heeft op gepaste wijze afscheid genomen van Jeannette Prins en Henk van den Broek als homoambassadeurs.

Jeannette en Henk blijven hun bijdrage leveren om seksuele diversiteit breed bespreekbaar te maken in Schiedam. Zij zijn momenteel ook actief betrokken als vrijwilligers bij het Roze café van de ANBO. Ook willen zij zich meer inzetten voor de kwetsbare Schiedammers die zich voor eenzaam voelen.
Wethouder Stam dankt Jeannette Prins en Henk van den Broek voor hun inzet als homoambassadeur en wenst hun heel veel succes toe.

Nieuwe homoambassadeur

Naast de huidige homoambassadeurs Theo van der Heijden en Manno van den Berg is er nu een nieuwe homoambassadeur, namelijk Frank Magielsen. Frank woont in Schiedam en werkt als analist klinische genetica. "Bij de Homoambassadeurs ben ik verantwoordelijk voor de promotie van onze activiteiten via social media. Ook onderhoud ik de contacten met andere organisaties. Daarnaast ben ik vrijwilliger in het roze café van Henk van den Broek. Als ambassadeur wil ik uitdragen dat een lesbo, homo, bi, transgender of intersekse persoon (LHBTi), een mens is zoals alle anderen. Met dezelfde rechten als mensen die in een traditionele genderrol hun geluk proberen te vinden. Niemand verdient het om op basis van aangeleerde vooroordelen door anderen gediscrimineerd of genegeerd te worden." Zie ook http://www.schiedam.nl/roze-ambassadeurs?highlight=homoambassadeurs

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws