woensdag, 16 augustus 2017 19:58

Wie (her)kent de verdachte van diefstal

Vlaardingen - De politie is op zoek naar de verdachte die in de nacht van woensdag 28 juni, rond 02.00 uur heeft ingebroken in een woning aan de Willem de Zwijgerlaan in Vlaardingen. De 84-jarige bewoonster werd ruw verstoord tijdens haar nachtrust.

De bewoonster lag te slapen toen de verdachte haar woning binnendrong. Ze werd wakker door het gerommel dat ze hoorde. Plotseling stond de dader naast haar bed en vertelde hij haar dat hij van de beveiliging was. Ondertussen was hij aan het rondsnuffelen in haar linnenkast en heeft hij diverse sieraden meegenomen. Ook is haar pinpas ontvreemd waarmee hij korte tijd later heeft gepind. Toegesnelde politieagenten zijn direct gestart met een onderzoek in de omgeving maar konden de dader helaas niet meer traceren.

Signalement
Rond 02.15 uur is er met de pinpas van de bejaarde mevrouw een aanzienlijk bedrag gepind bij een ABN Amro pinautomaat aan de Goudsesingel in Rotterdam. Het gaat om een man, tussen de 25 en 40 jaar met kort zwart haar en een stoppelbaard.

Hij draagt:

- een zwarte pet van het merk ‘Nike’
- een blauwe jas met ruitjespatroon. De jas heeft een bruine kraag.
- een witte blouse
- een lichtblauwe spijkerbroek
- zwarte schoenen met een witte rand

(Her)Kent u deze man? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Of neem contact op Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Wie (her)kent de verdachte van diefstal

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws