zondag, 01 november 2015 11:50

Wie verdient de titel Inwoner van het jaar?

Wie verdient volgens jou de titel Inwoner van het jaar? Geef die persoon dan NU op! 

Iedereen kan iemand uit zijn omgeving nomineren die zich belangeloos inzet voor mens, dier of maatschappij. De winnaar wordt eind december bekendgemaakt tijdens het winterfestijn Winterland in Schiedam. De verkiezing is in het leven geroepen door PopUpTV.

Inwoner van het jaar

De ‘Inwoner van het jaar’ verkiezing is een verkiezing waarbij mensen iemand in hun omgeving in het zonnetje kunnen zetten die iets betekent voor bijvoorbeeld de buurt, de stad of juist opkomt voor dieren. Dit kan iemand zijn die van alles organiseert, altijd klaarstaat voor de straat, of opkomt voor minderheden. Kortom: iemand die zich in zijn/haar vrije tijd inzet voor de samenleving zonder ervoor betaald te worden.

Organisator Matthijs Rorije van PopUpTV: “Het einde van het jaar nadert, een periode waarin we vaak terugkijken naar bijzondere momenten in het afgelopen jaar. En dus ook mensen bedanken voor hun hulp, ondersteuning of fijne vriendschap.”

Alle inwoners van de steden Schiedam, Vlaardingen en Maassluis kunnen iemand nomineren en zo meedingen naar de titel ‘Inwoner van het jaar 2015’!

Aanmelden

Via www.popuptv.nl/inwoner kunnen mensen hun favoriete inwoner van het jaar voordragen voor de verkiezing. Dit kan tot en met vrijdag 12 december 2015. Uit alle inzendingen nomineert een onafhankelijke jury uit iedere deelnemende stad (Schiedam, Vlaardingen, Maasluis) één inwoner. Alle volgers, kijkers en lezers van PopUpTv kunnen op één van de drie genomineerden stemmen.

De winnaar wordt verwend!

Hoe bedank je iemand die het hele jaar klaar staat voor zijn buurt, stad of medemens? Die ga je verwennen! De winnaar van de Verkiezing Inwoner van het Jaar 2015 ontvangt een Holiday arrangement bij Thermen Holiday in Schiedam: een verwendagje in de sauna inclusief 2-gangen lunch. De winnaar wordt in de derde week van december bekendgemaakt tijdens het Winterland evenement op het Stadserf in Schiedam.

Rorije: “Als het aanslaat krijgt dit zeker een vervolg. We willen hiermee bereiken dat mensen die altijd klaarstaan voor hun omgeving, zelf ook eens in het zonnetje gezet worden.”

 

 

 

 

 

VIDEO: PopUpTv presenteert: De Inwoner van het Jaar VerkiezingAlle inwoners van de steden Schiedam, Vlaardingen en Maassluis kunnen meedingen naar de titel van de verkiezing ‘Inwoner van het jaar 2015’! De verkiezing is voor mensen die iets betekenen voor hun stad. Dit kan bijvoorbeeld iemand zijn die van alles organiseert, altijd klaarstaat voor de straat, opkomt voor minderheden of dieren, kortom: iemand die zich inzet voor de samenleving.De kandidaat die meedoet aan de verkiezing ‘Inwoner van het jaar 2015’:• betekent iets voor de eigen gemeente of eigen inwoners;• steekt de handen uit de mouwen;• verricht het werk in zijn/haar vrije tijd;• doet het werk belangeloos en krijgt hiervoor niet betaald.Met dit formulier kunt u iemand anders voordragen voor de verkiezing. Weet u iemand die hiervoor in aanmerking komt? U kunt uw kandidaat inschrijven tot en met vrijdag 12 december 2015. Inschrijven kan alleen via de website van PopUpTv: http://www.popuptv.nl/inwonerKijk voor de voorwaarden op de site!Interviews: Rob van der GaagCamera: Rob van der Gaag en Matthijs RorijeVoice-over: Ed KoorengevelMontage: Matthijs Rorijehttp://www.popuptv.nl

Posted by Pop Up Tv on maandag 26 oktober 2015
Wie verdient de titel Inwoner van het jaar?

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws