zaterdag, 16 juli 2016 23:09

Wie verdient het Groen Lintje 2016

Schiedam - Ook dit jaar zal GroenLinks Schiedam weer een Groen Lintje uitreiken aan groene, duurzame en sociale ondernemers in Schiedam. De partij roept iedereen op om Schiedamse bedrijven, ondernemers en winkeliers aan te melden voor een nominatie. Nomineren kan tot 1 september.

Waarom ondernemers?

Juist bedrijven zijn vaak grootverbruikers van energie en grondstoffen, maken verkeersbewegingen door vracht- en personenvervoer. Zetten grondstoffen om in producten en zijn cruciaal voor de omstandigheden en voorwaarden waaronder mensen werken. GroenLinks Schiedam is benieuwd op welke wijze Schiedamse ondernemers hun milieubelasting proberen terug te dringen. Welke maatregelen hebben ze getroffen om de hoeveelheid afval of de uitstoot van broeikasgassen te verminderen? Voeren ze een gunstig sociaal beleid voor hun werknemers?

Jury

De werkgroep Groen van GroenLinks Schiedam zal de nominaties beoordelen. Deze werkgroep bestaat uit fractievoorzitter Jeroen Ooijevaar, fractie-ondersteuner Janette Schellingerhout en GroenLinks Schiedam bestuursleden Annelie Couvée Kooyker en Krispijn Beek. Het Groene Lintje zal op 10 oktober tijdens de dag van de duurzaamheid worden uitgereikt.

Je kunt je nominatie - voorzien van een motivatie - mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie verdient het Groen Lintje 2016

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws