zaterdag, 25 juli 2015 21:25

Wie wint de Jonge Woudlopersmedaille?

Donald Duck is op zoek naar beste natuurbeschermer van Schiedam. Zit je in groep 5,6, 7 of 8? Wie weet win jij dan wel een echte Jonge Woudlopermedaille!

Spelen in de natuur is leuk en gezond. In Schiedam zijn veel natuurlijke speeltuinen te ontdekken. Welke speeltuin ga jij deze zomer in Schiedam ontdekken? En wat vind jij een bijzondere plek in de natuur van Schiedam? Stuur een foto en een korte beschrijving waarom jij dit plekje in of rondom Schiedam super cool vindt. De beste inzending krijgt een beloning: een echte Donald Duck Jonge Woudlopers medaille!Natuur Donald Duck
Krijg jij als eerste in Zuid- Holland de enige echte natuur-Donald Duck? Het is wel belangrijk dat je woensdagmiddag 23 september naar Den Haag kunt komen, want daar worden de medailles uitgereikt.

Aanmelden werkt als volgt:
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarin je voor- en achternaam, leeftijd en je adres. Stuur een foto mee van je bijzondere natuurbelevenis in of rondom Schiedam en schrijf waarom je deze plek super chill vindt.
Meedoen kan tot uiterlijk woensdag 2 september 2015.

 

Wie wint de Jonge Woudlopersmedaille?

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws