woensdag, 04 februari 2015 07:54

Wiekentocht steunt goede doelen Schiedam

De wiekentocht is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door de Lionsclub Schiedam. De Wiekentocht vindt dit jaar plaats op 9 mei 2015, tijdens de landelijk bekende molendag. U kunt zich vooraf inschrijven via de website: http://www.wiekentocht.nl/info-inschrijven/inschrijven/, maar ook tijdens de dag zelf. Dit jaar zal het startpunt van de fietstocht het Pannenkoekenhuis in het Schiedamse Beatrixpark zijn.

Elk jaar selecteert de Lionsclub Schiedam enkele Goede Doelen die een verbinding hebben met de stad Schiedam. Dit jaar zijn dat:
- De gerestaureerde Babbersmolen met het opzetten van een educatief kinderproject, waarbij een kleine watermolen centraal moet staan.
- Stichting Net Niet Genoeg heeft als missie mensen die financieel "net niet genoeg hebben", of anderszins hulpbehoevend zijn, onder andere de klanten van de Voedselbank Schiedam – net dat beetje extra te geven.
- Aanpak Laaggeletterdheid in Schiedam. Schiedam scoort met 17% laaggeletterden als een van de slechtste gemeente in Nederland.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws