dinsdag, 27 januari 2015 08:18

Win een tas vol lekkers met de Irado Facebookactie

Irado heeft een leuk facebookactie waarbij je kans maakt op een gevulde glastas met lekkernijen!

Laat weten hoe jij je glas scheidt. Dat kan door een bericht of selfie te posten als reactie op het bericht op https://www.facebook.com/IradoNL?fref=ts  De actie loopt tot 14 februari en is bestemd voor inwoners van de gemeenten Vlaardingen en Schiedam. De prijs is een rijk gevulde tas met lekkernijen.

Volg dus de pagina van IradoNL (https://www.facebook.com/IradoNL?fref=ts) om op de hoogte te blijven, want de prijswinnaars worden hier bekend gemaakt.

Deelname en prijs
Door het plaatsen van een bericht en/of selfie als reactie op dit bericht neem je automatisch deel aan de actie. Voorwaarde is dat je wel duidelijk antwoord geeft op de vraag wat voor soort glasscheider je thuis bent/ of hoe je thuis je glas scheidt. Meedoen kan tot 14 februari 2015. Reacties na deze datum zijn uitgesloten van deelname. Je mag meedoen met meerdere inzendingen. De winnaars wordt gekozen op basis van de leukste reacties. De winnaars worden via de Facebookpagina van IradoNL op de hoogte gebracht. We delen 10 gevulde tassen uit.
Deze prijs is niet omwisselbaar en niet inwisselbaar voor geld. Heb je vragen of opmerkingen over deze actie, richt deze dan uitsluitend per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws