vrijdag, 31 oktober 2014 11:33

Winkels en woningen van Stadsherstel Schiedam 100% verhuurd!


In de Hoogstraat – tussen het museum en de afrol – is een nieuwe winkel geopend: 'Da's Leuk' , damesmode in grotere maten (collectie t/m maat 56 ), bijoux en accesoires. Een nieuw pareltje in de Hoogstraat. Met de opening van deze fraaie zaak heeft Stadsherstel Schiedam alle panden van het project Hoogstraat-midden verhuurd.

De onbezoldigde vrijwilligers van Stadsherstel Schiedam hebben dit project kunnen realiseren dankzij de genereuze bijdragen van het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., het Jurriaanse Fonds en het De Groot Fonds. Na een grondige en kwalitatief hoogwaardige restauratie kan Stadsherstel Schiedam met vijf
woningen en vier winkels bijdragen aan de revitalisering van de Hoogstraat. De woningen zijn begin dit jaar direct verhuurd, maar de winkels waren moeilijker in de markt te zetten. Met hulp van makelaar Anke Bodewes is het nu gelukt alle winkels te verhuren.
Hoogstraat-midden biedt nu onderdak aan 'Zo Leuk' in het monumentale hoekpand, 'Supervlaai', 'gebr. De Veld' en tenslotte 'Da's Leuk'.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws