woensdag, 28 juni 2017 00:09

Woensdag in Onder Ogen: Michael Boekholt, Julie van Mol en jubilaris Ada

Schiedam - Na twee Onder Ogen Specials met het college en de algemeen directeur van Schiedam nu weer een 'gewone', de 35-ste aflevering, van het Tv-programma Onder Ogen op woensdag 28 juni 2017 om 11:00 uur.

Deze keer als gasten:

- Michael Boekholt, de directeur/eigenaar van De Beurs Schiedam en Schiedamsgebrand. Hij heeft en bijzonder verhaal over de belastingregels voor freelancers en ZZP'ers.
- Juf Ada geeft al 50 (!) jaar les bij turnvereniging Alliantie, ze is afgelopen week in het zonnetje gezet en PopUpTv was erbij en Ada is nu gast in onze studio!
- Julie van Mol, schrijfster van het boek Sterker Door Strijd, is donderdag te gast bij het Schiedams Boekhuis en nu bij ons. 

Dat en meer en het laatste nieuws, woensdag in Onder Ogen, live op PopUpTv om 11:00 uur. Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!

Kijk mee of kom langs! Onze studio is gevestigd aan het Broersveld 31 in winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam centrum. Parkeren kan in de parkeergarage Nieuwe Passage, het eerste uur is gratis.

Woensdag in Onder Ogen: Michael Boekholt, Julie van Mol en jubilaris Ada

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws