maandag, 15 februari 2016 23:15

Woensdag om 14:00 uur live op PopUpTv Jan Sluijter over Brugwachtershuisje

Woensdag een super volle uitzenddag op PopUpTv met maar liefst vijf live Tv programma's!
Fotograaf Jan Sluijter bijt het spits af: om 14:00 uur komt hij vertellen over de fototentoonstelling in het brugwachtershuisje bij de Oranjebrug.
Jan Sluijter heeft sinds kort de beschikking gekregen over het brugwachtershuisje van de Oranjebrug. Op 20 en 21 februari vindt er een foto-expositie plaats over de Oranjebrug. Dit is in samenwerking met het gemeente-archief.

Stichting Bestrijding Woonfraude & Hennepteelt

Om 14:30 uur is het tijd voor een andere extra live uitzending vanuit de PopUpTv Studio Broersveld. Te gast is dan Alex Vooren van de Stichting Bestrijding Woonfraude & Hennepteelt (SBWH). De SBWH, gevestigd in Amsterdam, is de specialist in het voorkomen en bestrijden van de verschillende vormen van woonfraude zoals onderhuur, oneigenlijk gebruik van en hennepteelt in woonhuizen en bedrijfspanden. De stichting staat veiligheid door aanpak met resultaat voor.

Elly's Cooking Time

Om 15:00 uur weer een nieuwe aflevering van Elly's Cooking Time, het kookprogramma van PopUpTv met Elly Beijer en Wiebe Hoogeveen. In Elly's Cooking Time laten we zien hoe bijzondere gerechten worden klaargemaakt.

Opening Informatiecentrum Lange Haven Plus

Om 16:30 uur schakelen we over naar Lange Haven 70 waar de opening plaats vindt van het Informatiecentrum Lange Haven Plus door wethouder Marcel Houtkamp. Geïnteresseerden kunnen in dit informatiecentrum aan de Lange Haven 70 terecht voor uitleg en achtergrondinformatie over de werkzaamheden aan de kades. De werkzaamheden aan de Lange Haven zijn deze week gestart. Graag willen we bewoners, ondernemers en geïnteresseerden op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Gemeente Schiedam en Boskalis hebben daarom besloten om een pand aan de Lange Haven als informatiecentrum in te richten. Gekozen is voor het pand naast de Havenkerk, aan de Lange Haven 70.

Waterwegsport Live

WaterwegSport begint om 20:00 uur weer vanuit onze eigen PopUpTv Studio Broersveld. WaterwegSport Live is het sportprogramma van PopUpTv, gemaakt in samenwerking met WaterwegSport.nl. De productie is in handen van Dubbelklik en Duidelijk in Beeld. Fred Fukkink zorgt voor de redactie en presentatie. 

Woensdag om 14:00 uur live op PopUpTv Jan Sluijter over Brugwachtershuisje

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws