donderdag, 10 augustus 2017 20:33

Woonbeurs Schiedam op 16 september in teken van natuurlijk en groen

Schiedam - Op zaterdag 16 september staat de Grote- of Sint Janskerk aan de Lange Kerkstraat in Schiedam van 10 tot 16 uur weer helemaal in het teken van wonen in Schiedam.

Projectontwikkelaars en makelaars tonen op verzoek van de gemeente zowel nieuwbouwprojecten als bestaande woningen die te koop staan of binnenkort te koop komen. De gemeente toont plannen voor de toekomst van Schiedam. Met het thema Natuurlijk & GROEN krijgen ook de tuin, het balkon, het groene dak en leefbaarheid in de woning alle aandacht.

Aansluiten op Open Huizen Route
Vorig jaar werd de beurs in de ‘woonmaand’ oktober gehouden. Dit jaar is de beurs op 16 september gepland, omdat op 30 september de Open Huizen Route plaatsvindt. Wie op de beurs een interessante bestaande woning ziet, kan daar twee weken later zelf ook binnen gaan kijken. In 2016 bezochten meer dan 1.350 woningzoekenden de Woonbeurs Schiedam. Ook dit jaar kunnen bezoekers zich uitgebreid laten informeren over uiteenlopende nieuwbouwprojecten, nieuwe hypotheekvormen en over mogelijkheden om te besparen op energie.

Interessante nieuwbouwprojecten
Interessante nieuwbouwprojecten waarvoor nog woningen te koop zijn in Schiedam, zijn bijvoorbeeld De Wetenschappersbuurt in Oost, Leven in de Branderij in het Centrum, Park Entree Senior Smart Living bij het Beatrixpark, de wijk Park Harga in Nieuwland en WoH (The World is my Home) in de distilleerderswijk bij Vijfsluizen. Daarnaast worden er verbouwplannen getoond, zoals voor het voormalige DCMR-gebouw aan de ’s-Gravenlandseweg, waarin zo’n honderd kleine woningen worden gerealiseerd.

Deelname Woonbeurs Schiedam 2017
Wie graag wil deelnemen aan de beurs, kan mailen naar Petra Hickendorff via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij stuurt dan het deelnameformulier en de spelregels toe.

Woonbeurs Schiedam op 16 september in teken van natuurlijk en groen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws