dinsdag, 20 oktober 2015 20:54

Woorden Worden Zinnen

Donderdag 29 oktober is het tijd voor de eerste Woorden Worden Zinnen in de Bibliotheek in de Korenbeurs met (inter)nationaal en lokaal talent op het gebied van woordkunst en poëzie.

Met een ijzersterke line-up belooft het een fantastische avond te worden. Onder andere Caffeine (Schiedam), Carina Fernandes (Rotterdam), Julie Mughunda (Antwerpen), Nani Kreyezu (Rotterdam), MR 48 Barz (Amsterdam) Jaimee Pollem (Spijkenisse), Lisa (Schiedam) en lokale woordkunstenaars van Lentiz LIFE College vertonen hun woordkunsten.

De inloop start om 19.00 uur. Het programma begint om 20.00 uur. Tickets kosten € 5,- (50% korting met een Bibliotheek- of CJP pas) en zijn aan de deur verkrijgbaar.

Kijk in de agenda op www.debibliotheekschiedam.nl voor de data van de volgende edities van WoordKweekVijver of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie over de workshops.

‘Woorden Worden Zinnen’ is een laagdrempelig platform en een podiumavond voor woordkunst in de breedste zin van het woord. Het concept startte in 2010 door initiatief van het creatieve ondernemersduo Wes?! (Wesley Loos) & Ella... (Elten Kiene) en biedt podium aan woordkunstenaars met een positieve state of mind.

Woorden Worden Zinnen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws