maandag, 09 februari 2015 13:20

WoordKweekVijver in Schiedam

De Bibliotheek Schiedam organiseert in 2015, samen met het productiebedrijf 'Woorden Worden Zinnen', workshops en podiumedities vol woordkunst, punchlines en poëzie door nationale en lokale woordkunstenaars. Vrijdag 20 februari wordt de eerste editie van WoordKweekVijver in de Bibliotheek aan het Stadserf gehouden.

De workshops in samenwerking met het Lentiz LIFE college zijn van start gegaan. Onder begeleiding van professionele woordkunstenaars ontdekken en ontwikkelen studenten van het Lentiz LIFE hun talenten op het gebied van woordkunst. De jongeren die tijdens de workshops klaar zijn gestoomd om te performen, vertonen hun kunsten tijdens de eerste podiumeditie in de Bibliotheek op vrijdag 20 februari. Naast deze lokale talenten kun je deze avond genieten van grote namen waaronder KaasCouse, Stryder, Picture Marv, Zippora en Tim Verhaal.

De inloop van WoordKweekVijver op vrijdag 20 februari start om 19.00 uur. Het programma begint om 20.00 uur.

Tickets kosten € 5,- (50% korting met een Bibliotheek- of CJP pas) en zijn aan de deur verkrijgbaar.

Voor meer informatie over de workshops en de volgende podiumedities kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws