donderdag, 05 maart 2015 13:12

Workshop 'Jongeren en geld' voor ouders/verzorgers

Hoeveel zakgeld geef ik mijn kind? Hoe zorg ik dat mijn kind zijn geld niet uitgeeft aan prullaria? Mijn dochter heeft haar bellimiet ver overschreden, wie gaat dat betalen?

Dergelijke vragen komen aan bod tijdens de workshop 'Jongeren en geld' voor ouders/verzorgers van jongeren in het voortgezet onderwijs op dinsdagavond 10 maart 2015 in InBlik. Heeft u interesse? U bent van harte welkom.

Saldosupport

Spreker Micha Aarts van het Saldosupport combineert onderzoek over jongeren en geld van het Nibud met praktijkervaringen.

Jong geleerd is oud gedaan

Ook krijgen de aanwezigen ruimschoots de gelegenheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Kortom, een interactieve presentatie over een onderwerp waarop het spreekwoord 'Jong geleerd is oud gedaan' zeer van toepassing is.

Aanmelden noodzakelijk

De avond wordt georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) en de gemeente in Maassluis. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Aanmelden vooraf is wel noodzakelijk.

Datum: Dinsdag 10 maart 2015
Tijd: 19.30 tot 21.00 uur
Locatie: InBlik, Vloot 208, 3144 PK Maassluis
Aanmelden bij het CJG Maassluis: Vincent van Goghlaan 6, (010) 5931111, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws