maandag, 27 februari 2017 11:16

Workshop LinkedIn voor werkzoekenden

Schiedam - Vrijdag 10 maart wordt in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 een workshop LinkedIn gegeven. Dit is de eerste workshop in een reeks voor werkzoekenden die de Bibliotheek Schiedam in samenwerking met Stichting DeBroekriem organiseert.

Hoe zorg je ervoor dat jouw profiel eruit springt om door de juiste personen opgemerkt te worden en zo uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek? Lindemarie Jongste geeft tips die gelijk toegepast worden in verschillende oefeningen. Lindemarie is LinkedIn-dokter, tekstschrijver en gespecialiseerd in personal branding en rake communicatie.

DeBroekriem is een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden de ruimte biedt om kennis te delen, vaardigheden te trainen en te netwerken. Dit gebeurt door middel van interactieve workshops onder leiding van professionele sprekers, waarvan er in 2017 meerdere in de Bibliotheek in de Korenbeurs gegeven worden.

Deelname aan de workshops is gratis. Inloop vanaf 9.30 uur en aanvang 10.00 uur tot 12.30 uur. Aanmelden is nodig en kan op: www.debroekriem.nl/events/
Workshop LinkedIn voor werkzoekenden

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws