dinsdag, 01 maart 2016 14:41

Yoga en filosofie workshop met Sabine Wassenberg

Zondag 20 maart leest schrijfster en filosofe Sabine Wassenberg voor uit haar boek ‘Mijn ego en ik’. In dit boek doet zij op persoonlijke wijze verslag van haar zoektocht naar antwoorden op vragen over het ego. Het boek en haar voordracht zijn de basis voor een filosofisch gesprek en een yogales.

Wat is een ik? Wat is een ego? Wat is bewustzijn? Het zijn vragen die filosofe en schrijfster Sabine Wassenberg bezighouden. In haar boek ‘Mijn ego en ik’ doet zij op persoonlijke wijze verslag van haar nieuwsgierige zoektocht naar antwoorden op deze en andere vragen. De workshop begint met voorlezen door Sabine uit haar boek ‘Mijn ego en ik’ gevolgd door een filosofisch gesprek waarin ruimte is voor ieders eigen inbreng. De workshop wordt afgesloten met een milde hatha yogales van Rianne Collignon, yogadocente bij Yogastudio Yoia. Deelname is mogelijk voor iedereen met interesse. Ervaring met yoga of filosoferen is niet nodig.

Vanaf 13.00 uur zijn de deuren van Yogastudio Yoia op de eerste verdieping van Pand Paulus aan de Korte Haven 125 open. De workshop begint om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Deelnamekosten zijn 25 euro. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Yoga en filosofie workshop met Sabine Wassenberg

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws