maandag, 17 juli 2017 16:18

Zang en Spoken Word in de bieb

Schiedam - In de derde week van de vakantieprogrammering van de Bibliotheek in de Korenbeurs zijn komende week weer twee leuke en leerzame workshops te volgen. Het thema Identiteit: vaandels en verhalen staat gedurende de zes weken centraal.

Maandag 24 juli gaan we weer zingen met Hélèn Franke. In deze workshop gaan we aan de slag met de verschillende klanken van je stem. Hoe klinkt die eigenlijk? En wie bepaalt hoe je 'moet' klinken? Kunnen we 'los' komen van het idee dat een stem zuiver moet klinken? Wat zeggen we als een stem juist vals klinkt of als we van stem wisselen? Ga mee op avontuur naar stemmenland.Deze workshop is geschikt voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar.

Woensdag 26 juli komt Liesbeth Mende nog een schrijfworkshop geven, waarin de kinderen aan de slag gaan met Spoken Word. Het is belangrijk wat jij wilt zeggen, wat voor boodschap je hebt. Het is ook belangrijk hoe het klinkt. Hebben jouw woorden ritme? Rijmen jouw woorden of juist niet? Schrijf je lange zinnen of juist korte? Als je jouw tekst hardop leest, is het net een rap of een lied. De workshop is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.

Vrijdag 28 juli hebben we in onze Biblioscoop de film Trolls, een vrolijke animatie van de makers van Shrek(6+).

Deelname is gratis, voor de workshops op maandag en woensdag is het aantal plaatsen beperkt. Wil je er zeker van zijn dat je mee kunt doen? Meld je dan aanin de agenda op www.debibliotheekschiedam.nl.
Zang en Spoken Word in de bieb

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws