woensdag, 11 januari 2017 19:56

Zanglijsters gezocht voor Koren onder de Molens

Schiedam - Een oproep van Koren onder de Molen: heb je zin om te zingen, maar vind je de stap naar een bestaand koor te groot? Wil je samen met buurtbewoners uit volle borst het Nederlandse lied zingen? Er is nog ruimte in de wijken Oost, Groenoord en West. Geef je op en kom lekker meezingen. En misschien stroom je daarna wel door naar één van de bestaande koren die Schiedam rijk is.

Sinds 2015 zijn er in diverse wijken in Schiedam Koren onder de Molens. Schiedammers die zingen tijdens het afwassen of onder de douche. Mensen die liever samen in de spotlights staan dan alleen.

De Koren onder de Molens bestaan in de wijken Oost, Zuid en Groenoord/Nieuwland (fusie). In het voorjaar 2017 zal ook een koor in West starten. De lessen zijn bedoeld voor mensen die graag zingen, maar (vaak) nog geen professionele lessen hebben gevolgd. Voor die bewoners die eens per twee weken een cultureel avondje uit willen hebben en die weten dat zingen je vrolijk maakt. Voor mensen die iets willen leren onder leiding van een deskundige, jonge dirigent.

Onder leiding van dirigent Thijs Mijnster repeteert Koor in Oost in 2017 zeven keer in Studio Singel 8 (11 en 25 jan, 8 en 22 feb, 8 en 22 mrt, 5 apr).
Het Groenoordkoor repeteert in 2017 zeven keer in de van Beethovenflat (26 jan, 9 en 23 feb, 23 mrt en 6, 13 en 20 apr). Dirigent Jirre Stoutjesdijk begeleidt dit koor.
In Schiedam-West zijn de data en dirigent nog niet bekend.
Geluid uit Zuid zit vol, hier kunnen geen nieuwe koorleden geplaatst worden.

Meer informatie en opgeven via cultuurscout Bob van der Lugt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-24534598 of via de website cultuurscouts.stichtingmooiwerk.nl.
Koren onder de Molens worden mogelijk gemaakt door de afdeling wijkontwikkeling van gemeente Schiedam.

Zanglijsters gezocht voor Koren onder de Molens

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws