donderdag, 17 september 2015 23:53

Zaterdag 13:00 uur: Fred Grim, Glenn Helder en Yes-R in actie tijdens slotwedstrijd Southbeach

waterwegsport

Southbeach 2015 kan ondanks de bare weersomstandigheden nu al een groot succes worden genoemd. Het evenement, dat voor het tweede jaar op de Maasboulevard in Schiedam-zuid wordt gehouden, heeft al een groot aantal Schiedammers van alle leeftijden mogen begroeten tijdens de vele activiteiten die vanaf dinsdag 15 september plaatsvinden op en bij het tijdelijke beachsoccerstadion. Aanstaande zaterdag beleeft het evenement tijdens de slotdag haar climax wanneer een sterrenteam het gaat opnemen tegen een beachsoccerteam bestaande uit spelers uit Schiedam-zuid aangevuld met spelers van voetbalvereniging HBSS.
O.a Yes R, Fred Grim (bondscoach Jong Oranje), Charly Luske en oud profvoetballers Glenn Helder en Olaf Lindenbergh zijn zaterdag 19 september aanwezig tijdens de afsluitende dag van Southbeach aan de Maasboulevard in Schiedam !

De wedstrijd start zaterdag 19 september om 13.00 uur en wordt van commentaar voorzien door SBS 6 presentator Hans Schoonen. Na de wedstrijd treedt Yes R op. De wedstrijd is gratis toegankelijk.

Zaterdag 13:00 uur: Fred Grim, Glenn Helder en Yes-R in actie tijdens slotwedstrijd Southbeach

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws