maandag, 13 februari 2017 16:47

Zaterdag 18 februari gratis kunstklassen in Stedelijk

Schiedam - De Kunstklassen zijn terug in het Stedelijk Museum Schiedam. We organiseren het hele jaar door gratis proeflessen. Is een Kunstklas iets voor u of uw (klein)kinderen? Kom daar achter op zaterdag 18 februari 2017. De proefles voor kinderen begint om 11.00 uur. Om 13.30 uur kunnen volwassenen aan de gang.

De Kunstklassen zijn een idee van Pierre Janssen, oud-conservator van het museum die landelijke bekendheid kreeg door zijn televisieoptredens. Veel Schiedammers hebben bij de Kunstklassen hun eerste creatieve stappen gezet. Bekende Schiedamse kunstenaars onder wie Sjef Henderickx, Diet Wiegman en Marjo van Soest gaven er les.

Een meesterverteller
Pierre Janssen (1926-2007) sprak over kunst op een manier die iedereen begreep. Dat deed hij onder andere op televisie in het programma Kunstgrepen. Onder de titel Pierre Janssen. In de greep van de kunst vindt vanaf 8 april eendubbeltentoonstelling over hem plaats in het Stedelijk Museum Schiedam en het Museum Arnhem.

Zaterdag 18 februari
Gratis proefles Kunstklas kinderen | 11.00 – 12.00 uur | aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv gratis proefles en datum

Gratis proefles Kunstklas volwassenen | 13.30 – 14.30 uur | aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv gratis proefles en datum
Zaterdag 18 februari gratis kunstklassen in Stedelijk

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws